INDEX
Photoweb Lora

Bezoek aan APA

Op 4 april 2005 besloten een aantal dierenvrienden om een ontspannen bustripje te maken richting Florée naar een opvangcentrum zonder tralies. Op een domein van 5 ha hebben circa 30 honden de mogelijkheid om geheel vrij in een roedel te leven. De beheerders van dit centrum bekommeren zich om alle dieren als lieve pleegouders en dat merk je van zodra je daar aankomt.

Op deze bustrip ging ook een hondje mee dat 2 jaar tevoren door haar eigenaar aan een dierenasiel werd afgestaan. Een mooie Sheltie die gedoemd was om een "van hand tot hand" hondje te worden. Ze werd gelukkig na amper 1 dag verblijf in het asiel geadopteerd en haar baasje werkte samen met haar gedurende maanden om haar van een enorme wagenziekte af te helpen.

4 april 2005 werd een onvergetelijke dag voor Jessie en haar baasje. Een kroontje op het werk van een hondje samen met haar baasje. Het werd een rit van 200 km heen en 200 km terug. Jessie was rustig en toonde geen enkel spoor meer van wagenziekte. Van een kynologische overwinning gesproken. Met dank aan alle lieve mensen die Jessie hebben geholpen tijdens haar maidentrip op een bus. In het biezonder aan de chauffeur die gedurende de ganse rit oog had voor het welzijn van Jessie.

Indien u onderstaande link aanklikt, kan u eventjes mee genieten van hoe dierenvrienden samen met ongewenste honden en katten er een schitterende dag van hebben gemaakt. Wij wensen u nog veel kijkplezier !

Foto reportage


Bezoek aan Sammy

Op uitnodiging van het nieuw baasje van de mooie Duitse Herder Sammy trokken enkele hondenvrienden richting Westhoek. Het werden enkele mooie uurtjes voor mensen en dieren.

Indien u onderstaande link aanklikt, kan u eventjes mee genieten van hoe echte hondenvrienden tenvolle genoten van een dagje uit bij Sammy, zijn nieuw baasje en al haar beschermelingen.
Wij wensen u nog veel kijkplezier !

Foto reportage


Wandeling te Oostende

Op 5 februari 2005 besloten een aantal echte hondenvrienden om hun honden een dagje-uit te schenken zodat het vooral voor de dieren iets heel moois zou worden. De weersomstandigheden waren uitstekend en zowel mensen als honden mochten inderdaad een onvergetelijke dag beleven. Baasjes samen met hun honden als een hechte eenheid.

Indien u onderstaande link aanklikt, kan u eventjes mee genieten van hoe echte hondenvrienden hun lieverdjes het beste van het beste gaven en daar zelf zoveel plezier aan beleefden. Wij wensen u nog veel kijkplezier !

Foto reportage


Bezoek aan Tara en Tarcis

Op zondag 3 oktober 2004 werden een aantal dierenvrienden uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan Peggy en Peter, 2 hondenvrienden die aan een onafscheidelijk hondenpaar een nieuwe thuis schonken.

Dit bezoek zou amper het vermelden waard zijn ware het niet dat beide Mechelse Herdershonden gedurende bijna 3 jaar in een dierenasiel verbleven en hun toekomst er niet zo bijster goed uitzag.

Immers, bijna niemand had belangstelling voor Tara en Tarcis en aan diegenen die dat wel hadden, werd een adoptie ontraden. Maar Peggy en Peter hadden hun hart verloren aan beide honden en gaven niet op. Zij gingen eerst maandenlang met beide honden wandelen, ze deden alles wat nodig was om het vertrouwen van beide schuwe honden langzaam voor zich te winnen.

En kijk, wat niemand voor mogelijk achtte, gebeurde toch. Nadat Peggy en Peter voor beide honden een nieuw tuinhuisje bouwden, hun tuin veilig afsloten en beide honden rustig alle tijd lieten om aan hen te wennen, kwamen Tara en Tarcis eindelijk thuis.

Indien u onderstaande link aanklikt, kan u mee genieten van een niet meer stuk te krijgen relatie tussen 2 mensen en 2 ongewenste honden. Alle foto's vertellen u een verhaal van ware liefde en hoogst tedere momenten tussen baasjes en honden. Wij wensen u nog veel kijkplezier !

Foto reportage


Strandwandeling te Koksijde

Op 8 januari 2005 namen een aantal hondenvrienden deel aan een strandwandeling samen met hun woefkes. Het was een mooie maar stormachtige winterdag. Toch werd dit een onvergetelijke belevenis voor baasjes en honden.

Indien u onderstaande link aanklikt, kan u eventjes mee genieten van hoe hondenvrienden woeste natuurkrachten trotseerden om hun hond het plezier van een frisse neus te gunnen. Wij wensen u nog veel kijkplezier !

Foto reportage


Bezoek aan APA

Op 12 november 2004 gingen een aantal dierenvrienden een bezoekje brengen aan een opvangcentrum voor honden en katten in het groenrijke landschap van Florée, gelegen in de provincie Namen. Het werd een mooie dag voor mens en dier.

Indien u onderstaande link aanklikt, kan u mee genieten van hoe de beheerders van dit opvangcentrum als geen ander, mens en dier in tedere momenten bij elkaar kunnen brengen. Wij wensen u nog veel kijkplezier !

Foto reportage


Copyright © 2004 Photoweb Lora